HINNASTO

HINNASTO

Hinnasto voimassa tammikuusta 2023

Voit valita alla olevista vaihtoehdoista sinulle sopivan kuvauksen. Newbornkuvaukset ovat erillisen hinnaston mukaan, muut kuvaukset (esim. Puolivuotiskuvaus, yksivuotiskuvaus, perhekuvaus sekä odotuskuvaus) ovat Kuvaus-hinnaston alla. Minulla on tarjolla molemmista kuvauksista täysipitkä sekä lyhyempi Pieni-versio.

Kaikki kuvaukseni ovat all-inclusive– kuvauksia, eli hinnat sisältävät kuvauksen suunnittelun, kuvauksen sekä valmiit kuvatiedostot valitsemasi kuvapaketin mukaan. Kaikista kuvista on saatavilla myös mustavalkoiset versiot. Hinnat sisältävät myös alv. 24 %. Tällä hetkellä minulla ei ole tarjolla printtejä.

edullinen newbornkuvaus

Pieni newbornkuvaus
HINNASTO

Pieni newbornkuvaus on helppo ja vaivaton tapa ikuistaa vastasyntynyt vauvasi. 60-90 minuutin kuvaus studiollani Oulunkylässä sisältää kolme käsiteltyä kuvaa valittuna vedosgalleriasta. Kuvaus keskittyy pelkästään vauvaan, Vauva on koko kuvauksen ajan mukavasti kapaloituna. mutta kuvauksen yhteydessä voidaan ottaa myös nopea perhekuva. Huom. Ei sisällä erillisiä sisaruskuvia.

Kuvaus sopii sinulle erityisen hyvin, jos haluat nopean kuvauksen ja sinulle riittää vain muutama kuva vauvastasi. Kuvaus on myös varsin suosittu babyshower-lahjana.

235 E

Täydellinen newbornkuvaus
HINNASTO

Täydellinen newbornkuvaus sisältää 2-3h kuvausaikaa joko studiollani Oulunkylässä tai kotisi rauhassa. Kuvauksen yhteydessä otetaan monipuoliset perhekuvat, mahdolliset sisaruskuvat sekä vauvan omat kuvat kapaloituna ja ilman kapaloa. Voit valita haluamasi kuvapaketin mukaisen määrän kuvia  vedosgalleriasta.

Kuvaus sopii sinulle erityisen hyvin, jos haluat monipuolisesti kuvia vauvastasi, erilliset sisaruskuvat sekä mahdollisuuden kuvaukseen kotonasi.

10 kuvaa / 385E

20 kuvaa / 485E

30 kuvaa / 545E

newbornkuvaus hinta
puolivuotiskuvaus hinta

Pieni Kuvaus
Hinnasto

Pieni kuvaus sopii täydellisesti yksivuotiskuvauksiin, puolivuotiskuvauksiin, odotuskuvauksiin tai perhekuvaukseen.

Kuvaus sisältää 30 minuuttia kuvausaikaa studiollani Oulunkylässä tai miljöössä pääkaupunkiseudulla sekä kolme käsiteltyä kuvaa vedosgalleriasta valittuna. Kuvaus ei sisällä erillisiä sisaruskuvia, mutta nopea perhekuva voidaan ottaa kuvauksen yhteydessä.

Kuvaus sopii sinulle erityisen hyvin, jos haluat nopean kuvauksen ja muutaman kuvan lapsesi merkkipaalun kunniaksi.

175 E

Täydellinen Kuvaus
Hinnasto

Täydellinen kuvaus on noin 1h kuvaus, joka soveltuu loistavasti mihin tahansa kuvaukseen (pl. newbornkuvaus). Kuvaus voidaan toteuttaa kotonasi, miljöössä pääkaupunkiseudulla ja lähialueilla tai studiollani Oulunkylässä. Kuvauksen jälkeen voit valita monipuolisesta vedosgalleriasta haluamasi kuvapaketin mukaisen määrän kuvia.

Kuvaus soveltuu erityisesti sinulle, joka haluat enemmän kuvia ja vaihtoehtoja sekä erilliset sisaruskuvat.

10 kuvaa / 325E

20 kuvaa / 385E

30 kuvaa / 455E

perhekuvaus hinta

Kaikki
mitä sinun tarvitsee
tietää

Voit varata kuvauksen sähköpostilla essi@essiephotography.fi tai alla olevalla yhteydenottolomakkeella. Voit myös varata kuvauksen instassa yksityisviestillä @essiephotographyfi tai facebookin messengerillä @essiephotographyfi. Kuvausta varatessa toivon sinun kertovan millaisesta kuvauksesta olet kiinnostunut sekä missä ja milloin toivoisit kuvauksen tapahtuvan. Vastaan viesteihin yleensä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Kuvaus kannattaa varata noin kuukautta ennen kuvauksen toivottua ajankohtaa. Voit kuitenkin aina kysyä kuvausaikaa myös nopeammalla aikataululla, koska newbornkuvausten vuoksi aikatauluni elävät hieman.

– Odotuskuvaukset kuvaan mielellään raskausviikkojen 32-36 aikana. Myöhemmin ja aiemminkin voi toki kuvata, mutta varsinkin myöhemmissä kuvauksissa on vauvan syntymän riski, eikä oma olosi välttämättä ole enää niin hehkeä mitä myöhäisemmille viikoille kuvauksen jättää.

-Kuvaan vastasyntyneet mielellään alle 14 vuorokauden ikäisinä. Usein vauva on kuvauksen aikaan 6-14 päivän ikäinen. Kuvaus varataan alustavasti noin viikon päähän lasketusta ajasta ja aikaa tarkennetaan vauvan synnyttyä. Vastasyntyneen kanssa voi tulla kuvaukseen myös myöhemmin, mutta vauva on todennäköisesti enemmän hereillä eikä välttämättä mahdu aivan kaikkiin rekvisiittoihini.

-Puolivuotiskuvaukset kuvaan yleensä vauvan ollessa 6-8kk. Ideaali aika kuvaukselle on silloin kun vauva istuu itsenäisesti, mutta ei vielä konttaa. Tämä ideaali ei yleensä toteudu.

– Yksivuotiskuvaukset kuvaan yleensä vauvan ollessa 11-14kk ikäinen.

Kuvaus suunnitellaan sähköpostitse. Käymme läpi taustavaihtoehtoja, mahdollisia kuvausmiljöitä  sekä asuvalintoja. Autan sinua halutessasi valitsemaan asut kuvaukseen ja halutessasi voit lainata studioni taustoihin sopivia laina-asuja.

Kuvauksen jälkeen lataan kuvat viikon sisällä vedosgalleriaan, josta voit valita haluamasi kuvat merkitsemällä ne tähdillä. vedosgallerian koko riippuu valitsemastasi kuvaustyypistä, mutta usein ne ovat aivan liian suuria. Kun kuvat ovat merkitty, voit lähettää minulle viestin ja käyn tarkistamassa valintasi. kuvien käsittelyyn minulla menee noin kaksi viikkoa ajankohdasta, jonosta ja kuvaustyypistä riippuen. valmiit kuvat voit ladata suoraan koneellesi. Kuvaus maksetaan laskulla, jonka lähetän sinulle noin viikon sisällä kuvien toimituksesta. Tarvitsen laskun tietoja varten laskutusosoitteesi.

Kuvia saa jakaa somessa rajattomasti, toivoisin kuitenkin, että merkitsisit minut kuviin @essiephotographyfi. Lisäksi voit monistaa kuvia rajattomasti ja jakaa niitä kummeille ja isovanhemmille. kuvia ei saa käyttää yritysten tai yhdistysten markkinoinnissa tai materiaaleissa eikä niitä saa myydä kolmansille osapuolille.

Kysyn kuvauksen jälkeen julkaisuluvan kuviin, johon voi halutessaan joko suostua tai kieltäytyä. En julkaise asiakkaiden kuvia somessa automaattisesti. Voit myös rajata julkaisuluvan koskemaan vaan tiettyä osaa kuvista. Esimerkiksi vastasyntyneet ovat melko anonyymeja syntyessään, mutta perheen kanssa heidät pystyy helpommin henkilöimään.

Studioni sijaitsee Helsingin Oulunkylässä lähellä Ogelin liikekeskusta. Kuvaan halutessasi myös miljöössä tai kotonasi (pl. kotikuvaus pienissä kuvauksissa). Studioni on pieni, mutta wc ja vesipiste löytyvät kyllä. Studiollani ei ole mikroaaltouunia, mutta vedenkeitin löytyy kyllä vesihauteessa lämmittämistä varten. Toivoisin, että studioni pienen tilan ja oman keskittymiskykyni vuoksi pienet isommat sisarukset poistuisivat newbornkuvauksen jälkeen esimerkiksi ulkoilemaan oman osuutensa jälkeen. lähistöltä löytyy leikkipuisto Mäkitorppa.

essi@essiephotography.fi

www.essiephotography.fi

@essiephotographyfi

valokuvaajan hinnasto lapsi ja perhekuvaus

Kuinka varata kuvaus helpoiten?

Voit varata kuvauksen kätevästi lähettämällä minulle sähköpostia essi@essiephotography.fi, viestittelemällä minulle yksärillä instassa tai Facebookin messengerissä tai täyttämällä alla oleva lomake. Kuvausta kannattaa tiedustella noin kuukautta ennen toivottua ajankohtaa. Vastaan usein seuraavana päivänä ja viimeistään kahden vuorokauden kuluessa. Studioni sijaintitiedot löydät Yhteystiedot-sivultani.

Laita viestiä niin sovitaan sinun kuvausaikasi!